Ejendomsservice med høj kundetilfredshed

Er du ved at afsøge muligheder for at opstarte med et professionelt firma, der kan varetage ejendomsservice for dig i Esbjerg, Bramming, Tjæreborg eller omegn? Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring tilbyder vi ejendomsservice af forskellig karakter, hvor vi kan stå for hele eller dele af driften. Ejendomsservice kan for os være mange ting, da det i det store og hele handler om at afhjælpe dig med de opgaver, som du ønsker. Det kan være rengøring, vinduespolering, trappevask, vedligeholdelse af haver eller grønne arealer, samt andre viceværtslige arbejdsopgaver. Vi er en seriøs virksomhed, der lever af høj kundetilfredshed. Derfor strækker vi os langt for at imødekomme dine ønsker, så du kan bruge tiden på det, der giver dig værdi.

40 års erfaring med ejendomsservice

I mere end 40 år har vi tilbudt vores unikke services til mange forskellige kunder. Kvalitetsbevidste kunder, der sætter pris på en erfaren fagmand, der kan sit kram. Når du indgår i et fast samarbejde med os, entrerer du med en rutineret virksomhed, der sikrer, at kvaliteten altid er i top. Vi er yderst omhyggelige og sætter en ære i at udføre alt perfekt. Du kan derfor være sikker på, at din ejendom er i gode hænder, når du samarbejder med os – alt lige fra vinduer og trapper til ejendommens grønne arealer. Vi ved også, hvad der typisk bør føres tilsyn med ved ejendomme, derfor kan du også rådføre dig med os omkring arbejdsopgaver.

Kvalitet frem for alt - for såvel private som virksomheder

Har du brug for nogle til at stå for ejendomsservice i din ejendom, eller søger du på vegne af en virksomhed, ejerforening eller det offentlige? Alle får den samme gode service hele vejen rundt. Det vigtigste for os er kvaliteten af vores arbejde, da det er her, hvor vi kan tilfredsstille dig som kunde. Vi overholder altid vores aftaler og vi går ikke på kompromis. Skal der gøres rent, slås græs, pudses vinduer eller noget helt fjerde, der hører under ejendomsservice, er vi parate til at løfte opgaven til perfektion. Vores faglige stolthed tillader os ikke andet. Det er derfor, at vi er manges foretrukne firma til ejendomsservice.​

Bestil et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Uanset om du ønsker et kort eller langvarigt samarbejde omkring ejendomsservice, tilbyder vi altid vores services til en konkurrencedygtig pris. I samarbejde med dig udformer vi en arbejdsplan samt eventuel frekvens af opgaver og giver dig et godt tilbud på en samlet løsning. Ønsker du blot, at vi skal stå for enkelte dele som vedligeholdelse af ejendommens grønne arealer, kan vi også give et tilbud på dette. Vi er til for at hjælpe dig, så lad os gøre det, vi er allerbedst til.

Bestil et uforpligtende tilbud på ejendomsservice her på telefon 23 61 44 55 eller skriv til info@soenderbys.dk.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 40 års erfaring

SKræddersyede løsninger

Løsninger efter jeres behov

Tæt dialog med vores kunder

Kunderne er ikke i tvivl -
5 ud af 5 stjerner på Facebook

​Følg os på Facebook og se hvad der rør sig hos en travl rengøringsvirksomhed som Sønderbys Vinduespolering & Rengøring

Hvad kan vi gøre for jer?

Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring er vi specialister inden for både ejendomsservice og rengøring for erhverv - og det har vi været i over 40 år.

I kan derfor trygt stole på os, når I vælger os til at varetage jeres opgave!