Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Esbjerg, Tjæreborg eller Bramming, tilbyder vi hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring effektiv og grundig rengøring. Har du et firma eller en offentlig institution, der trænger til hyppig rengøring, har vi mulighed for at skræddersy en løsning til dig. Om du har brug for en, to eller flere gange om ugen, er helt op til dig - vi er til for at gøre rent og derfor imødekomme dine behov for dette. Vi er en yderst erfaren virksomhed, som udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi tager alle vores opgaver lige seriøst - uanset om du skal have gjort rent én eller flere gange ugentligt. Hos os får du erhvervs rengøring med fokus på kvalitet, som sikrer et flot resultat.

Udover erhvervsrengøring tilbyder vi også ejendomsservice, vinduespolering og privat rengøring i Esbjerg og omegn.

Mere end 40 års erfaring med erhvervs rengøring

Siden 1973 har vi serviceret et væld af forskelligartede kundetyper med omhyggelig erhvervs rengøring af forskellig karakter. Da vi lever af glade og tilfredse kunder, gør vi alt, vi kan for at opnå dette. Vi arbejder med stor faglig integritet, og vores mangeårige erfaring og ekspertise gør os til nogle af de absolut bedste i branchen. Sætter du pris på et rent og nydeligt kontor, hvor der er rart at arbejde, tilbyder vi erhvervsrengøring i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi gør skinnende rent hver gang, og vi anvender rengøringsmidler, der er knap så skadelige for miljøet. Vil du møde ind til et flot og rent kontor, kan vi hjælpe dig med et højt serviceniveau og en omhyggelig rengøringsplan.

Personlig erhvervsrengøring

Uanset om det er erhverv eller en offentlig institution, har vi tid til jer. Når du bestiller os til at udføre erhvervsrengøring for dig, får du en fast medarbejder tilknyttet. Der kommer derfor ikke en ny medarbejder hver gang, hvilket er med til at skabe tryghed. Yderligere vil den pågældende medarbejder også hurtigt lære din virksomhed at kende, således at rengøringen bliver udført til punkt og prikke på samme måde hver gang. Vi servicerer alle typer kunder, og derfor gør vi også gerne rent hos jer. Når vi gør rent, gør vi rigtigt rent.

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du, om du skal få et professionelt firma til at varetage rengøringen for dig? Der er mange åbenlyse fordele, da du blandt andet får mere tid til det, der giver dig værdi. Har du ikke lyst til at gøre rent, har vi det heldigvis. Lad os sammen tage en snak om dine muligheder, så vi kan strikke en god løsning sammen til dig og dine behov. Kontakt os for at høre mere - det er ganske uforpligtende.

Ring på telefon 23 61 44 55 eller skriv til info@soenderbys.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 40 års erfaring

SKræddersyede løsninger

Løsninger efter jeres behov

Tæt dialog med vores kunder

Kunderne er ikke i tvivl -
5 ud af 5 stjerner på Facebook

​Følg os på Facebook og se hvad der rør sig hos en travl rengøringsvirksomhed som Sønderbys Vinduespolering & Rengøring

Hvad kan vi gøre for jer?

Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring er vi specialister inden for både ejendomsservice og rengøring for erhverv - og det har vi været i over 40 år.

I kan derfor trygt stole på os, når I vælger os til at varetage jeres opgave!