Kontorrengøring

Sønderbys Vinduespolering og Rengøring i Esbjerg tilbyder grundig og fleksibel erhvervs- og kontorrengøring til store som små virksomheder.

Kontorrengøring i og omkring Esbjerg

Virksomheden ligger i Esbjerg og herfra dækker vi hele omegnen, hvor vi tilbyder professionel kontorrengøring til vores mange tilfredse kunder.

40 års erfaring

Vi har over 40 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring. Vi overholder altid vores aftaler. Kontakt os uforpligtende hvis du ønsker et tilbud på erhvervsrengøring Esbjerg eller kontorrengøring Esbjerg.

God service

Sønderbys Vinduespolering og Rengøring er en virksomhed funderet på god service og den højeste kvalitet i vores rengøring. Vi ved at vores kunder, som befinder sig i og omkring Esbjerg, har valgt os pga. vores tilgang til at løse opgaven til punkt og prikke – hver gang.

Miljø

Vi benytter altid miljørigtige produkter og vægter altid arbejdsmiljø og indeklima i vores opgaveløsning. Kontakt os hvis du vil have et uforpligtende tilbud, på telefon 23 61 44 55.

Husk at...

Vi dækker Esbjerg og omegn

Med mere end 40års erfaring er du sikker på høj kvalitet

Kontakt os

Sønderbys Vinduespolering & Rengøring

Erhvervsrengøring

Har du et firma eller en offentlig institution, der trænger til hyppig rengøring, har vi mulighed for at skræddersy en løsning til dig. Om du har brug for en, to eller flere gange om ugen, er helt op til dig.

 

Læs mere

Vinduespolering

Søger du en kompetent og professionel vinduespudser til vinduespolering i Esbjerg, Bramming, Tjæreborg og omegn, tilbyder vi hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring vinduespolering i høj kvalitet.

 

Læs mere

Bliv ringet op