Kontorrengøring

Sønderbys Vinduespolering og Rengøring i Esbjerg tilbyder grundig og fleksibel erhvervs- og kontorrengøring til store som små virksomheder.

Kontorrengøring i og omkring Esbjerg

Virksomheden ligger i Esbjerg og herfra dækker vi hele omegnen, hvor vi tilbyder professionel kontorrengøring til vores mange tilfredse kunder.

40 års erfaring

Vi har over 40 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring. Vi overholder altid vores aftaler. Kontakt os uforpligtende hvis du ønsker et tilbud på erhvervsrengøring Esbjerg eller kontorrengøring Esbjerg.

God service

Sønderbys Vinduespolering og Rengøring er en virksomhed funderet på god service og den højeste kvalitet i vores rengøring. Vi ved at vores kunder, som befinder sig i og omkring Esbjerg, har valgt os pga. vores tilgang til at løse opgaven til punkt og prikke – hver gang.

Miljø

Vi benytter altid miljørigtige produkter og vægter altid arbejdsmiljø og indeklima i vores opgaveløsning. Kontakt os hvis du vil have et uforpligtende tilbud, på telefon 23 61 44 55.

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 40 års erfaring

SKræddersyede løsninger

Løsninger efter jeres behov

Tæt dialog med vores kunder

Kunderne er ikke i tvivl -
5 ud af 5 stjerner på Facebook

​Følg os på Facebook og se hvad der rør sig hos en travl rengøringsvirksomhed som Sønderbys Vinduespolering & Rengøring

Hvad kan vi gøre for jer?

Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring er vi specialister inden for både ejendomsservice og rengøring for erhverv - og det har vi været i over 40 år.

I kan derfor trygt stole på os, når I vælger os til at varetage jeres opgave!