Ejendomsservice med 40 års erfaring i Esbjerg og omegn

Hos Sønderby’s vinduespolering og rengøring har vi over 40 års erfaring med ejendomsservice. Vi tilbyder ejendomsservice til mange forskellige kunder i Esbjerg, Varde og Bramming. Vi hjælper alt fra private til erhvervskunder som sætter stor pris på en fagmand.

Ejendomsservice er helt basalt servicering af din ejendom, vi udfører derfor både hel og delvis ejendomsservice, Det kan være alt lige fra græsslåning, rengøring og trappevask. Uanset hvad du skal have hjælp til i forhold til ejendomsservice så kan vi hjælpe dig.

Indhent tilbud i dag

Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Trappevask
  • Viceværtsarbejde
  • Skaktservice
  • Udkørsel af skraldespande til tømningsdage
  • Tilsyn med ejendommen, samt lys og tekniske installationer 
  • Vinduespudsning
  • Vedligehold af grønne områder
  • Græsslåning


Vi kan både stå for det regelmæssigt, én gang om året eller efter aftale med Jer. Så vi kan sagtens lave en speciel aftale alt efter hvad I har brug for.

Hos Sønderby’s vinduespolering og rengøring er du altid sikret at, vi overholder vores aftaler samt leverer et yderst tilfredsstillende resultat. Vores faglige stolthed tillader os ikke at forlade en opgave før alle parter er tilfredse.

Grundig ejendomsservice og vedligeholdelse

I kan trygt vælge os som jeres samarbejdspartner til at udføre ejendomsservice for jer, da vores virksomhed er bygget op om god service, vi har en bred palette af ydelser som sagtens kan kombineres i en ordning der vedligeholder jeres udendørs- samt indendørs arealer hele året rundt.

Kontakt os for ejendomsservice i Esbjerg, Varde og Bramming omegn

Hvis du står og mangler en specialist til at varetage rengøringen eller ejendomsservicen for dig i Varde, Esbjerg eller Bramming, så kan du trygt ringe til os - herefter sammensætter vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du er velkommen til at kontakte os på 23 61 44 55 eller sende en mail på info@soenderbys.dk  så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.