Erhvervsrengøring i Esbjerg, Varde og Bramming

Har du brug for professionel erhvervsrengøring i Esbjerg, Varde, Bramming eller omegn? Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring tilbyder vi effektiv og grundig rengøring for firmaer, offentlige institutioner og andre erhverv, der har behov for rengøring. Vi skræddersyer en løsning til dig, som er baseret på dine behov, og derfor kan vi hjælpe, uanset om du har brug for rengøring en, to eller flere gange om ugen. Vi er til for at gøre rent, og derfor imødekommer vi dine behov for dette.

Vi er en yderst erfaren virksomhed, som udfører alle former for rengøringsopgaver. Vi møder altid alle vores opgaver med samme engagement, og du kan være sikker på at få en erhvervsrengøring med fokus på kvalitet, hvilket sikrer dig et flot resultat.

Indhent tilbud på rengøring

Herudover tilbyder vi også kontorrengøring, ejendomsservice og vinduespolering, hvis du ønsker det. Vi har også stor erfaring med klinikrengøring, herunder både lægeklinikker og tandlæger.

Mere end 40 års erfaring med erhvervsrengøring

Siden 1973 har vi serviceret et væld af forskelligartede kundetyper med omhyggelig erhvervsrengøring af forskellig karakter. Da vi lever af glade og tilfredse kunder, gør vi alt, vi kan for at opnå dette.

Når vi arbejder med rengøring for erhverv, gør vi det med stor faglig integritet, og vores mangeårige erfaring og ekspertise gør os til nogle af de absolut bedste i branchen. Sætter du pris på et rent og nydeligt kontor, hvor der er rart at arbejde, så er vi de rette at kontakte. Hos os får du altid kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi gør skinnende rent hver gang, og vi anvender rengøringsmidler, der er knap så skadelige for miljøet. Vil du gerne slippe for rengøringen i din virksomhed, så står vi klar til at tilbyde dig et højt serviceniveau og en omhyggelig rengøringsplan. Hvis vinduerne også trænger til at blive pudset, så kan vores vinduespudsere også varetage denne opgave for dig.

Personlig rengøring til erhverv

Uanset om det er et erhverv eller en offentlig institution, har vi tid til jer. Når du bestiller os til at udføre erhvervsrengøring for dig, får du en fast medarbejder tilknyttet. Det er derfor den samme medarbejder, der kommer hver gang, hvilket er med til at skabe tryghed.

Yderligere vil den pågældende medarbejder også hurtigt lære din virksomhed at kende, så rengøringen bliver udført til punkt og prikke på samme måde hver gang. Vi servicerer alle typer kunder, og derfor gør vi også gerne rent hos jer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Overvejer du, om du skal få et professionelt firma til at varetage rengøringen for dig? Der er mange åbenlyse fordele, da du bl.a. får mere tid til det, der giver dig værdi.

Har du ikke lyst til at gøre rent, så gør vi det heldigvis gerne for dig. Lad os sammen tage en snak om dine muligheder, så vi kan strikke en god løsning sammen til dig baseret på din virksomheds behov. Kontakt os gerne for at høre mere - det er ganske uforpligtende og gratis.

Ring på telefon 23 61 44 55 eller send en e-mail til info@soenderbys.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.