Vedligeholdelse af grønne områder i Esbjerg, Varde og Bramming

Vi udfører vedligeholdelse af grønne områder for virksomheder, andelsboligforeninger, ejerforeninger, boligselskaber m.fl. i Esbjerg, Varde og Bramming omegn.

En af de viceværtsopgaver vi kan løse for Jer, er vedligeholdelse af grønne områder. Det indebære bl.a. følgende:

  • Græsslåning
  • Renholdelse af bede
  • Hækklipning
  • Beskæring af buske og træer
  • Stikning af græskanter
  • Samt renholdelse af området generelt; herunder fejning, opsamling af blade og affald mv.

Professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områder

Hvis jeres grønne områder ikke står skarpt, så kommer det hurtigt til at se uprofessionelt ud. Hvorimod hvis jeres grønne områder er passet og plejet ordentligt, så giver det et godt indtryk udadtil.

Vi kan hjælpe Jer med at holde styr på samt vedligeholde jeres grønne områder. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af grønne områder, og derfor ved vi hvad der skal til for, at jeres grønne områder står super skarpt.

Vi kan sammen med jer lægge en fast plan for vedligeholdelse af jeres grønne områder, så de altid fremstår velholdte og imødekommende.
Vi sætter stor ære i et tæt samarbejde og en god dialog med Jer, hvilket også er altafgørende for at I får den bedste service samt at jeres behov bliver opfyldt.

Priserne på vedligeholdelse af grønne områder variere fra opgave til opgave, da ingen opgaver er ens, og behandlingstypen afhænger af opgaven.

Skal vi stå for vedligeholdelse af jeres grønne områder?

Hvis du ønsker, at vi tager ansvaret for at vedligeholde og pleje jeres grønne områder, så er du mere end velkommen til at komme i kontakt med os. Ring til os på telefonnummeret 23 61 44 55 eller send en mail til os på info@soenderbys.dk så vil vi straks vende tilbage til dig med et skræddersyet tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig og sikre, at jeres udendørsområder forbliver smukt og velplejet.