Vi udfører vedligeholdelse af grønne områder for virksomheder, andelsboligforeninger, ejerforeninger, boligselskaber m.fl.
Som en del af de viceværtsopgaver vi kan løse for Jer er vedligeholdelse af grønne områder. Det kunne blandt andet være følgende:

  • Græsslåning
  • Renholdelse af bede
  • Hækklipning
  • Beskæring af buske og træer
  • Stikning af græskanter
  • Samt renholdelse af området generelt; herunder fejning, opsamling af blade og affald mv.


Professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne områder

Hvis jeres grønne områder ikke står skarpt, så kommer det hurtigt til at se uprofessionelt ud. Hvorimod hvis jeres grønne områder er passet og plejet ordentligt, så giver det et godt indtryk udadtil.

Vi kan hjælpe Jer med at holde styr på samt vedligeholde jeres grønne områder. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af grønne områder, og derfor ved vi hvad der skal til for, at jeres grønne områder står super skarpt.

Vi kan sammen med jer lægge en fast plan for vedligeholdelse af jeres grønne områder, så de altid fremstår velholdte og imødekommende.
Vi sætter stor ære i et tæt samarbejde og en god dialog med Jer, hvilket også er altafgørende for at I får den bedste service samt at jeres behov bliver opfyldt.

Priserne på vedligeholdelse af grønne områder variere fra opgave til opgave, da ingen opgaver er ens, og behandlingstypen afhænger af opgaven.

Skal vi stå for vedligeholdelse af jeres grønne områder?

Hvis du ønsker at vi står for vedligeholdelse og pleje af jeres grønne områder, så er du velkommen til at kontakte os på 23 61 44 55 eller send en mail til os på info@soenderbys.dk også kontakter vi Jer hurtigst muligt med et godt tilbud.


Vi glæder os til at høre fra Jer!