Klinikrengøring i Esbjerg, Varde og Bramming omegn

Står i og mangler professionel rengøring i jeres klinik? hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring kan vi rengøre klinikken for jer.

Vi udfører omhyggelig klinikrengøring, og på den måde kan I som klinik undgå bakteriespredning. Og fremstå rent og pænt, som en klinik bør. 

Rengøring af klinikker er utrolig vigtigt. Vi tilbyder derfor effektiv klinikrengøring hos tandlæger, læger og andre sundhedshuse i Esbjerg, Varde og Bramming omegn

Vores ansatte er grundigt oplærte i hvor vigtigt det er at, være omhyggelig med rengøringen især når der omhandler klinikrengøring.

Klinikrengøring skal overholde høje hygiejniske krav

Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring har vi kompetente medarbejdere som, overholder de hygiejnekrav der skal til når man rengører klinikker i Danmark.

Vi er selvfølgelig opmærksomme på risikopunkter såsom bordoverflader, armlæn, dørhåndtag mm. Vi anvender miljørigtige rengøringsmidler.

Vi kan lave en rengøringsplan til jer, så i altid har styr på rengøringen i jeres klinik. Denne plan udarbejder vi i samarbejde med alle vores kunder, så det passer ind i jeres planer. 

Vi har mange års erfaring med klinikarbejde, og derfor er du sikret en stabil, grundig og erfaren klinikrengøring når du starter et samarbejde op med Sønderbys Vinduespolering & Rengøring.

Få et tilbud på klinikrengøring i Esbjerg omegn

Hvis du har nogle spørgsmål angående rengøring af jeres klinik, og gerne vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe i Esbjerg, Varde og Bramming omegn, så er du mere end velkommen til at kontakte os, og så kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på klinikrengøring til dig.

Du er velkommen til at ringe på 23 61 44 55 ellers er du også velkommen til at sende os en mail på info@soenderbys.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!