Om virksomheden​

Fra beliggenheden i Esbjerg har Sønderbys Vinduespolering & Rengøring hjulpet sine kunder til skinnende rene resultater gennem de sidste 40 år. Virksomheden tilbyder vinduespolering, hvor kunderne typisk er private kunder og tilbyder erhvervsrengøring og ejendomsservice. Her udføres der både større og mindre opgaver. Hver eneste kunde bliver behandlet seriøst, professionelt og kan være sikker på et flot resultat som følge af vores faglige stolthed.

Manden bag

Henning Sønderby Madsen startede Sønderbys Vinduespolering & Rengøring i 1973 og har siden da, sikret en solid virksomhed med fokus på tilfredse og loyale kunder. Der lægges stor vægt på kundetilfredsheden, hvilket er grunden til det store antal af tilbagevendende kunder.

I 2015 blev der lavet et generationsskifte i virksomheden, således at det i dag er sønnen Benjamin Sønderby der driver firmaet videre.

Over 40 års erfaring

En af virksomhedens helt store styrker er den mangeårige erfaring i branchen. Denne erfaring er afgørende for at kunne levere de gode resultater, hver gang.

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte Sønderbys Vinduespolering & Rengøring for et uforpligtende tilbud. Hvad enten du skal bruge en effektiv vinduespudser eller en samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring eller ejendomsservice er Sønderbys Vinduespolering & Rengøring det rette valg.

Ring til os på telefon 23 61 44 55 eller benyt kontaktformularen og lad os vende tilbage til dig for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.​