Professionel og skræddersyet kontorrengøring

Leder du efter en virksomhed, der kan varetage rengøringen på dit kontor? Hos Sønderbys Vinduespolering og Rengøring tilbyder vi grundig og fleksibel kontorrengøring til store såvel som små virksomheder i og omkring Esbjerg og Bramming.

40 års erfaring

Et rent kontor skaber et bedre arbejdsmiljø, som medarbejdere sætter pris på. Vi har over 40 års erfaring med kontorrengøring, og vi tager os gerne af din opgave. Vi er et pålideligt rengøringsfirma, og derfor overholder vi altid alle vores aftaler og udføre dem til punkt og prikke.

Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, og derfor skræddersyer vi kontorrengøringen efter dine behov og ønsker. Derudover sikrer vi din tryghed ved at tilknytte en fast medarbejder til dit kontor, så det altid er den samme medarbejder, der kommer ud og varetager din rengøring af kontoret. På den måde kender du medarbejderen, og medarbejderen lærer hurtigt din virksomhed at kende, hvormed han/hun kan udføre rengøringen på samme måde hver gang efter dine ønsker.

God service og fokus på miljø

Vi er en virksomhed funderet på god service og høj kvalitet. Vores kunder vælger os på baggrund af veludført arbejde, tæt dialog og den tryghed, vi kan garantere. Vi har en stor faglig stolthed, og derfor er vores kontorrengøring også altid af højeste kvalitet.

Vi anvender desuden altid miljørigtige produkter, idet vi vægter arbejdsmiljø og indeklima højt i vores opgaveløsning.

Vil du vide mere om kontorrengøring? Kontakt os

Har du spørgsmål til vores kontorrengøring, priser eller andet? Så kontakt os i dag. Vi besvarer gerne alle spørgsmål eller udarbejder et uforpligtende og gratis tilbud med en god pris på kontorrengøring.

Ring i dag på telefon 23 61 44 55 eller send en e-mail til info@soenderbys.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med erhvervsrengøring.​