Kontorrengøring i Esbjerg, Varde og Bramming omegn

Hos Sønderbys Vinduespolering og Rengøring tilbyder vi grundig og fleksibel kontorrengøring til alle erhverv I hele Esbjerg kommune samt Bramming og Varde omegn.

40 års erfaring med kontorrengøring

Et rent kontor skaber et bedre arbejdsmiljø, som medarbejderne sætter pris på. Vi har over 40 års erfaring med kontorrengøring, og vi tager os gerne af din opgave. Vi er et pålideligt rengøringsfirma, og derfor overholder vi altid alle vores aftaler og udføre dem til punkt og prikke.

Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder, og derfor skræddersyer vi kontor rengøringen efter dine behov og ønsker. Derudover sikrer vi din tryghed ved at tilknytte en fast medarbejder til dit kontor, så det altid er den samme medarbejder, der kommer ud og varetager din rengøring af kontoret.

På den måde kender du medarbejderen, og medarbejderen lærer hurtigt din virksomhed at kende, hvormed han/hun kan udføre rengøringen på samme måde hver gang efter dine ønsker.

Kontorrengøring med god service og fokus på miljø

Vi er en virksomhed funderet på god service og høj kvalitet. Vores kunder vælger os på baggrund af veludført arbejde, tæt dialog og den tryghed, vi garanterer. Vi har en stor faglig stolthed, og derfor er vores rengøring af dit kontor også altid af højeste kvalitet.

Vi anvender desuden altid miljørigtige produkter, idet vi vægter arbejdsmiljø og indeklima højt i vores opgaveløsning.

Få et tilbud på kontorrengøring i Esbjerg, Varde og Bramming omegn

Har du spørgsmål til vores kontorrengøring, priser eller andet? Så kontakt os i dag. Vi besvarer gerne alle spørgsmål eller udarbejder et uforpligtende og gratis tilbud med en god pris på rengøring af dit kontor.

Ring i dag på telefon 23 61 44 55 eller send en e-mail til info@soenderbys.dk