Om virksomheden​

Fra beliggenheden i Esbjerg har Sønderbys Vinduespolering & Rengøring hjulpet sine kunder til skinnende rene resultater gennem de sidste 40 år. Virksomheden tilbyder vinduespolering, hvor kunderne typisk er private kunder og tilbyder erhvervsrengøring og ejendomsservice. Her udføres der både større og mindre opgaver. Hver eneste kunde bliver behandlet seriøst, professionelt og kan være sikker på et flot resultat som følge af vores faglige stolthed.

Manden bag

Henning Sønderby Madsen startede Sønderbys Vinduespolering & Rengøring i 1973 og har siden da, sikret en solid virksomhed med fokus på tilfredse og loyale kunder. Der lægges stor vægt på kundetilfredsheden, hvilket er grunden til det store antal af tilbagevendende kunder.

Over 40 års erfaring

En af virksomhedens helt store styrker er den mangeårige erfaring i branchen. Denne erfaring er afgørende for at kunne levere de gode resultater, hver gang.

Få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte Sønderbys Vinduespolering & Rengøring for et uforpligtende tilbud. Hvad enten du skal bruge en effektiv vinduespudser eller en samarbejdspartner inden for erhvervsrengøring eller ejendomsservice er Sønderbys Vinduespolering & Rengøring det rette valg.

Ring til os på telefon 23 61 44 55 eller benyt kontaktformularen og lad os vende tilbage til dig for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.​

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld formularen her på siden og vi vil snarest kontakte dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Over 40 års erfaring

SKræddersyede løsninger

Løsninger efter jeres behov

Tæt dialog med vores kunder

Kunderne er ikke i tvivl -
5 ud af 5 stjerner på Facebook

​Følg os på Facebook og se hvad der rør sig hos en travl rengøringsvirksomhed som Sønderbys Vinduespolering & Rengøring

Hvad kan vi gøre for jer?

Hos Sønderbys Vinduespolering & Rengøring er vi specialister inden for både ejendomsservice og rengøring for erhverv - og det har vi været i over 40 år.

I kan derfor trygt stole på os, når I vælger os til at varetage jeres opgave!